2 juni 1973 werd Park Boswijk geopend. Toen een nieuw concept wat zijn tijd vooruit was. De grondlegger van Park Boswijk wilde voor zijn ouders (en uiteindelijk ook voor zichzelf en later zijn zoon) een woonomgeving maken waar mensen zelfstandig kunnen wonen en alle voorzieningen bij de hand zijn als dat nodig is.

2 juni 2018 werd er een prachtig buffet worden aangeboden aan de bewoners. De avond was aangekleed met gezellige live muziek.
Het huidige Park Boswijk bruist van de activiteiten. Een actieve evenementencommissie zorgt dat in het Grand Café op vrijdag- en zaterdagavond niet alleen een drankje en een hapje gebruikt kunnen worden maar ook dat er optredens zijn. De ene keer is dat een pianist met zang, de andere keer een leuke band. In een jaar tijd kunnen bewoners kiezen uit zo’n 70 evenementen.
Naast het Grand Café worden er lezingen, klassieke uitvoeringen, filmavonden, en dergelijke georganiseerd in Park Boswijk. Het Boswijkkoor had haar eerste optreden op 2e Pinksterdag. Ook de bustochten mogen ook zeker niet onvermeld worden. De Doelen in Rotterdam is een vaste locatie waar een bus vol Boswijkers regelmatig een bezoek brengt. En niet te vergeten de asperge-maaltijden en wijnproeverijen worden goed bezocht door de bewoners en hun gasten.
Ondanks de middelbare leeftijd van het mooie complex, bruist Park Boswijk aan alle kanten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *