De geur van vers gebakken brood

De supermarkt van Park Boswijk waar elke dag het brood vers wordt afgebakken.

De buurtwinkel van Park Boswijk bakt vers gebakken brood, croissants, gevulde koeken en appelflappen.

De geur van vers gebakken brood. Park Boswijk is volop in beweging. Er wordt op deze unieke locatie midden in Nederland hard aan de weg getimmerd.

levensloopbestendig wonen in Park Boswijk

Serviceresidentie Park Boswijk maakt zich klaar om voor de actieve ouderen van de toekomst levensloopbestendig wonen mogelijk te maken. Een grondige modernisering van de buurtwinkel was daar onderdeel van. De winkel is 6 ochtenden per week geopend. De deuren van de winkel grenzen aan De Brink waar het altijd gezellig druk is. Aan De Brink vindt u ook de ingang van het restaurant, de receptie en bijvoorbeeld de kapper. Het is bijna niet te voorkomen dat bezoekers van de Brink de geur van versgebakken brood meekrijgen. Velen ervaren dat als een gezellige huiselijke geur.

Zelfstandig wonen

En daar gaat het om: zelfstandig wonen zoals u gewend bent in een eigen modern appartement. Tussen mensen met een vergelijkbare achtergrond en levenservaring waar u gemakkelijk contact mee maakt. Kortom een woongroep waar in u zich snel thuis voelt. Waar u zelf bepaalt waar u gaat en staat en waar u kunt terugvallen op een uitgebreid pakket services en diensten. Mocht u onverhoopt zorg nodig hebben, maakt u geen zorgen de mensen van Park Boswijk kennen de weg in ‘Zorgland’ en bieden zorg in uw eigen appartement.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *