Aan de rand van het prachtige Imstenraderbos en binnen het historische hoofdgebouw van Parc Imstenrade treft u brasserie La Valeur aan. In de omgeving van het restaurant zijn het de stijlvolle elementen van de historische omgeving die bijdragen aan de bijzondere sfeer van de brasserie. Het gezellige terras heeft uitzicht op de fraaie binnentuin.
Sinds begin dit jaar is Joost Mullenders de nieuwe manager van de brasserie. Met zijn brede horecaervaring en enthousiaste uitstraling wisselen niet alleen de gerechten met een grotere regelmaat, maar zijn er ook nieuwe initiatieven ontwikkeld door het restaurant.

Zo is een favoriet recept van een van de bewoners op de kaart gezet en heeft deze het samen met de kok in een proefsessie kunnen bereiden. De chateaubriand, want daar ging het om, vond gretig aftrek en het initiatief krijgt zeker een vervolg. Op deze wijzen denken gasten niet alleen mee, maar dragen ook daadwerkelijk bij aan een gevarieerde en aantrekkelijke menukaart. En dit tot ieders culinaire genoegen. Het komende najaar en de winterse feesten zullen onze gasten terug kunnen vinden in welgekozen en aantrekkelijke gerechten op de menukaart.

Ook voor mooi aangeklede koffietafels, privé-feesten en persoonlijke vieringen kunt u heel goed terecht bij brasserie La Valeur. Joost Mullenders en zijn team staan u graag te woord en helpen u uw wensen te realiseren.

Voor meer informatie http://www.lavaleur.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *