De Renovatie van Park Boswijk, het proef verbouwen is gestart.

De renovatie van Park Boswijk

Als eerste worden de appartementen gerenoveerd.

Lange tijd is gewerkt aan de planvorming en voorbereidingen van de renovatie van Park Boswijk. Inmiddels ligt de prioriteit bij het renoveren van de woongebouwen. Pas later zullen de algemene ruimten aan de beurt komen. De renovatie gaat in één keer zowel binnen de appartementen als aan de buitenzijde starten. Op die manier is er maar één keer overlast.

Meten is weten.

Op 12 juni is een proeftravee gestart rondom de renovatie van Park Boswijk.  4 appartementen die boven elkaar liggen worden verbouwd conform de werkwijzen en uitvoering zoals dat voor het hele plan geldt. Daarbij wordt in de praktijk getest of de plannen zowel technisch als financieel stand-

 

houden. Bewoners worden intensief betrokken voor, tijdens en na deze proef. De totale test duurt ruim een maand. Na deze test zal er een evaluatie plaatsvinden, ook ten aanzien van de vraag of en in welke mate men overlast heeft ervaren. Waarschijnlijk kan dan na de zomer begonnen worden met het verbouwen van een groot aantal appartementen.

In het najaar komen waarschijnlijk de eerste gerenoveerde appartementen beschikbaar.

Park Boswijk verwacht dat er voor geïnteresseerden in het najaar mooie gerenoveerde appartementen beschikbaar komen. De verbouwde appartementen in het proeftravee dienen als referentie voor geïnteresseerden. Wilt u meer weten over de renovatie van Park Boswijk en of het wonen in een van de mooie gerenoveerde appartementen? Neem dan contact op met Anneke Bramer, 0343 51 99 11, email abramer@parkboswijk.nl.

Anneke Bramer geeft antwoord op al uw vragen.

Anneke Bramer informeert u graag over het wonen in Park Boswijk. Over alle services en de mogelijkheden rondom tijdelijke of langdurige zorg. Ook kan zij u informeren over de beschikbaarheid van appartementen en niet onbelangrijk de kosten. Wilt u een keertje langs komen om sfeer te proeven? Laat het Anneke weten zodat een afspraak kan worden ingepland.

Proefwonen dé beste manier om een goede beslissing te nemen.

Tegen een geringe vergoeding krijgt u de beschikking over een volledig gemeubileerd appartement. U kunt gebruikmaken van de ontbijtservice, lunchen en of dineren in het restaurant. U kunt kennismaken met andere bewoners en van hen horen hoe zij het wonen in Park Boswijk ervaren. Een ding is zeker na de renovatie van Park Boswijk staat er in Doorn een modern en eigentijds wooncomplex waar u zelfstandig woont en gebruik kan maken van en uitgebreid pakket services en diensten.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *