Vogel op zijn gemak in zijn nest als symbool voor comfortabel wonen voor ouderen.

Wonen met persoonlijke service en zorg

Wonen met persoonlijke service en zorg geeft u een gerust gevoel. Mocht het onverhoopt zorg nodig zijn, dan hoeft u dat alleen maar aan te geven. Alles wat nodig is wordt voor u geregeld. De persoonlijke zorg wordt in uw eigen serviceappartement geboden. Dat maakt dat het wonen in een serviceappartement héél bijzonder. Ook het uitgebreide service- en dienstenpakket en de vele faciliteiten die u ter beschikking staan, zorgen ervoor dat het u als bewoner aan niets zal ontbreken. Nu niet en ook niet in de toekomst.

Professioneel management als garantie voor wonen met persoonlijke service en zorg

Elke residentie wordt bestuurd door een professioneel management dat zorgdraagt voor het hoogste niveau van wonen met persoonlijke service en zorg. Het management en de medewerkers stellen zich tot doel om u een woongemeenschap en en woonomgeving te bieden waarin u zicht thuis voelt. U woont zelfstandig zoals u dat gewend bent. Niets moet en alles zou moeten kunnen. Medewerkers en management zijn proactief en ondersteunend op die momenten wanneer u dat wenst

Dagelijks vers bereide maaltijden

Vanzelfsprekend is elk appartement voorzien van een moderne keuken. Toch kan het zijn dat u niet elke dag wilt koken. Daarom beschikt elke residentie ook over een uitstekende keuken die de dagelijkse maaltijden voor u kan verzorgen. Waarbij uiteraard rekening gehouden kan worden met speciale wensen en dieetvoorschriften.
Elke residentie beschikt ook over een meer dan gemiddeld restaurant en een gezellig terras waar u de hele dag en avond terecht kunt voor een kopje koffie of thee, een borreltje, of zomaar voor een babbeltje met medebewoners.

Een probleem in uw appartement hoeft u niet zelf op te lossen.

Wellicht herkenbaar: U heeft een huishoudelijk defect maar de klusjesman heeft geen tijd. En al had hij die, kunt u hem wel vertrouwen? In een serviceresidentie gaat het anders. Als u een defect of klusje bij de receptie meldt, zal het euvel direct door eigen medewerkers of vertrouwde specialisten verholpen worden.

Supermarkt voor de dagelijkse boodschappen

Soms is het fijn als u niet voor elke boodschap de deur uit hoeft. Daarom hebben de meeste serviceresidenties een eigen supermarkt. Ideaal als u misgrijpt in uw eigen keuken, of als het weer tegen zit, of als u gewoon geen zin heeft om er op uit te gaan. En als het te veel is om alles in een keer mee te nemen… dan worden uw boodschappen thuisbezorgd.

Volop sociale contacten

Als bewoner van een serviceresidentie heeft u de beschikking over diverse gemeenschappelijke ruimtes waar u onder het genot van een kopje thee, koffie of andere versnapering gezellig bij kunt praten met de andere bewoners. Ook worden er allerlei activiteiten georganiseerd en kunt deelnemen aan initiatieven van de bewoners zelf.

Wonen met persoonlijke services en zorg.

Wilt u weten wat de serviceresidentie van uw keuze verstaat onder wonen met persoonlijke service en zorg? Kijk op hun website of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

gedekte tafel op het terras van Park Boswijk

Alle residenties beschikken over een heelijk terras.

Verse roducten op op het schap in de supermarkten van senioren 'n seniorenresidentie

Ook voor speciale wensen kunt u terecht in de supermarkt. Dan wordt het voor u besteld.

© Copyright - F. Mol Communicatieadvies
SENIORENRESIDENTIES