1
2
3
4
5
3 voorbeelden van verschillende architectuur op Landgoed Rijckholt
1

U woont volledig zelfstandig op een prachtig landgoed op Noord Beveland in Zeeland

2

Ons restaurant De Korenbeurs wordt door gasten uit de wijde omgeving bezocht.

3

Verrassende gunstige verhouding tussen ambiance en woonlasten.

4

Aantrekkelijke korting op de huur in afwachting van de verkoop van uw woning.

5

Vele aandacht voor sociale activiteiten.

De seniorenappartementen op Landgoed Rijckholt.

Heel bijzonder wonen

Het wonen in een service-appartement van Landgoed Rijckholt is heerlijk als we de huidige bewoners mogen geloven. Natuurlijk is het een hele beslissing om de luwte van een serviceresidentie op te zoeken. Daarom is het geweldig als blijkt dat het de beste beslissing in jaren is geweest.

Zelfstandigheid tot op hoge leeftijd

Voelde men zich in de vorige woning niet meer zo veilig of lag eenzaamheid op de loer. Als bewoner van Landgoed Rijckholt is dat gevoel is helemaal verdwenen. U leeft net zoals u dat gewend bent een zelfstandig leven maar nu in een veilige woonomgeving. U heeft veel contacten dankzij breed palet aan activiteiten waar u aan deel kunt nemen. Bovendien staat u als bewoner van Landgoed Rijckholt een uitgebreid pakket aan services, diensten en zorg ter beschikking, waardoor het veel gemakkelijker is om zelfstandig te blijven. Ook op hoge leeftijd.

Zeeland heeft senioren veel te bieden

Rust, ruimte en gastvrijheid. Dat zijn de woorden die bij uitstek voor Zeeland en het eiland Noord-Beveland gelden. De provincie van mosselen en Deltawerken en met de historische steden Middelburg, Vlissingen en Goes. Er is van alles te beleven! Voor u, voor de gezinnen van uw kinderen en voor uw vrienden en kennissen. Een reden te meer om altijd graag bij u langs te komen.

Wilt u meer informatie over wat Landgoed Rijckholt u te bieden heeft? Klik dan op onderstaande knop en ga direct naar de website.

© Copyright - F. Mol Communicatieadvies
SENIORENRESIDENTIES