1
2
3
4
5
Een met een drones genomen foto van de gebouwen van het van Ommerenpark.
1

Genomineerd voor best presterende werkgever 2016

2

Van Ommerenpark dé exclusieve seniorenresidentie van Wassenaar.

3

98 luxe en ruime huur appartementen in een sfeer volle ambiance.

4

Buitengewoon wonen en zorgeloos genieten.

5

Eigen á la carte restaurant en gezellig grand café.

Seniorenresidentie Van Ommerenpark midden in de Randstad

met de rust van een landgoed

Het wonen in een service-appartementen van serviceresidentie van Ommerenpark in Wassenaar is geweldig als we de huidige bewoners mogen geloven. Natuurlijk is het een hele beslissingen om de luwte van een serviceresidentie op te zoeken. Daarom is het geweldig als blijkt dat het de beste beslissing in jaren is geweest.

Zelfstandig wonen tot op hoge leeftijd

Voelde men zich in de vorige woning niet meer zo veilig of lag eenzaamheid op de loer. Als bewoner van serviceresidentie Van Ommerenpark in Wassenaar is dat gevoel is helemaal verdwenen. U leeft net zoals u dat gewend bent een zelfstandig leven maar nu in een veilige woonomgeving. U heeft veel contacten dankzij breed palet aan activiteiten waar u aan deel kunt nemen. Bovendien staat u als bewoner van het van Ommerenpark een uitgebreid pakket aan services, diensten en zorg ter beschikking, waardoor het veel gemakkelijker is om zelfstandig te blijven. Ook op hoge leeftijd.

Seniorenresidentie Van Ommerenpark een oase van rust midden in de levendige Randstad

Als bewoner van seniorenresidentie van Ommerenpark woont in een comfortabel appartement in een luxe en ongedwongen ambiance. Wat opvalt is de rust terwijl, u toch midden in de Randstad woont met steden als Scheveningen en Den Haag op steenworp afstand.

Houdt u van wandelen? Maak een mooie tocht door de duinen of verken een van de gezellige dorpjes in de buurt. Bent u een sportief type? Ga er dan op uit met de fiets. Ook is Wassenaar is een prachtige uitvalsbasis voor een bezoek met uw kleinkinderen of gasten aan de Bollenstreek of een van de vele andere regionale attracties zoals bijvoorbeeld de prachtige Keukenhof in Lisse.

Wilt u meer informatie over wat Seniorenresidentie Van Ommerenpark u te bieden heeft? Klik dan op onderstaande knop en ga direct naar de website.

© Copyright - F. Mol Communicatieadvies
SENIORENRESIDENTIES