1
2
3
4
5
De rimpelloze vijver op een zomeravond in de tuin van Park Boswijk
1

Buitengewoon wonen in het mooiste stukje van Nederland

2

Een veilige woonomgeving voor senioren.

3

In Park Boswijk vindt u ook een Zorghotel.

4

Zelfstandig en comfortabel wonen met de zekerheid van zorg.

5

Veel aandacht voor sociale activiteiten.

Park Boswijk

service-appartementen voor senioren, midden in Nederland

Het wonen in een service-appartementen van serviceresidentie Park Boswijk te Doorn is geweldig als we de huidige bewoners mogen geloven. Natuurlijk is het een hele beslissingen om de luwte van een serviceresidentie op te zoeken. Daarom is het fantastisch als blijkt dat het de beste beslissing in jaren is geweest.

Zelfstandigheid tot op hoge leeftijd

Voelde men zich in de vorige woning niet meer zo veilig of lag eenzaamheid op de loer. Als bewoner van serviceresidentie Park Boswijk is dat gevoel is helemaal verdwenen. U leeft net zoals u dat gewend bent een zelfstandig leven maar nu in een veilige woonomgeving. U heeft veel contacten dankzij breed palet aan activiteiten waar u aan deel kunt nemen. Bovendien staat u als bewoner van Park Boswijk een uitgebreid pakket aan services, diensten en zorg ter beschikking, waardoor het veel gemakkelijker is om zelfstandig te blijven. Ook op hoge leeftijd.

De directe omgeving van Serviceresidentie Park Boswijk heeft veel te bieden

Als een oase van rust vindt u tussen Utrecht en Amersfoort de Utrechtse Heuvelrug, met zijn prachtige natuur, talloze landgoederen en levendige steden en dorpen. Wandel of fiets door de heuvelachtige bossen langs indrukwekkende kastelen, beleef de vele evenementen en attracties of laat u culinair verwennen in één van de leuke restaurants. Op stap met de kleinkinderen? Lekker met shoppen? Kunst en cultuur? Als bewoner van serviceresidentie Park Boswijk kunt u alle kanten op.

Wilt u meer informatie over wat Serviceresidentie Park Boswijk u te bieden heeft? Klik dan op onderstaande button en ga direct naar de website.

© Copyright - F. Mol Communicatieadvies
SENIORENRESIDENTIES