1
2
3
4
5
Het hoofdgebouw met een van de tuinen van Parc Imstenrade
1

Excellente appartementen met een stijlvolle architectuur in een parkachtige omgeving.

2

Brasserie La Valeur om Bourgondisch te genieten.

3

Residentieel wonen is kiezen voor vrijheid.

4

Service en faciliteiten zijn meer dan goed geregeld.

5

Gelijkgestemden ontmoeten biedt een nieuw perspectief.

Vitalis residentie Parc Imstenrade

midden tussen in de Limburgse heuvels

Het wonen in een service-appartementen van Vitalis residentie Parc Imstenrade in Heerlen is geweldig als we de huidige bewoners mogen geloven. Natuurlijk is het een hele beslissingen om de luwte van een serviceresidentie op te zoeken. Daarom is het geweldig als blijkt dat het de beste beslissing in jaren is geweest.

Zelfstandigheid tot op hoge leeftijd

Het zo lang mogelijk genieten, excellent wonen én leven samen met je partner staat bij ons centraal. Met onze zorg op afroep, innovatieve digitale hulpmiddelen en niet te vergeten de culinaire en culturele genoegens spelen we in op de wensen van onze huurders. Het kunnen continueren van de gewende en gewenste levensstijl is van primair belang.

Heerlen is de centrumstad van de regio

Heerlen, op steenworp afstand van Aken en Maastricht, is een veelzijdige stad, u kunt er gezellig winkelen en wandelen langs de vele etalages van bekende warenhuizen, exclusieve modezaken en sfeervolle speciaalzaken. Heerlen is ook een bruisende uitgaansstad waar u het hele jaar door gezellig op stap gaat. Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen hun hart ophalen in de vele musea, theaters en historische bezienswaardigheden. En Heerlen is vooral ook erg groen! Imstenraderbos, Aambos en Terworm omringen de stad en aan de rand van de stad ligt de Brunsummerheide, een natuurgebied waar u uren kunt wandelen en fietsen.

Wilt u meer informatie over het wonen in Vitalis residentie Parc Imstenrade? Via onderstaande knop gaat u direct naar de website van Parc Imstenrade.

© Copyright - F. Mol Communicatieadvies
SENIORENRESIDENTIES