1
2
3
4
5
1

Ruime appartementen met een prachtige binnentuin.

2

Residentieel wonen is kiezen voor vrijheid.

3

Gelijkgestemden ontmoeten biedt een nieuw perspectief.

4

Een uitgebreid kunst- en cultuurprogramma.

5

Services en faciliteiten meer dan goed geregeld.

Vitalis residentie Petruspark

vlakbij het gezellige centrum van Eindhoven

Residentie Petruspark is gelegen buiten de rondweg in Eindhoven-Noord. De locatie ligt op loopafstand van winkelgebied de Woenselse markt en is perfect bereikbaar via de uitvalswegen of met het openbaar vervoer.
Residentie Petruspark is gebouwd in een carrévorm en heeft een prachtige parkachtige binnentuin met zitjes, jeu de boulesbanen en een vijver. Er is bovendien een gezellig restaurant, fitnessruimte, bibliotheek en een biljartruimte.

 

Zelfstandig wonen tot op hoge leeftijd

Het zo lang mogelijk genieten, excellent wonen én leven samen met je partner staat bij ons centraal. Met onze zorg op afroep, innovatieve digitale hulpmiddelen en niet te vergeten de culinaire en culturele genoegens spelen we in op de wensen van onze huurders. Het kunnen continueren van de gewende en gewenste levensstijl is van primair belang.

Eindhoven is meer dan Philips en PSV

Geeft u de voorkeur aan serviceappartement in een stedelijk gebied? Kom dan eens kennismaken met Vitalis Residentie Petruspark in Eindhoven. Eindhoven is een krachtige levendige stad. Een stad die barst van de energie. Van denkkracht, werklust en plezier. In ons ‘Socrates Cafe’ komen maandelijkse een aantal bewoners bijeen om met elkaar te filosoferen en te brainstormen over tal van actuele zaken. Aan de hand van hun kennis en levenservaring komen onze bewoners tot verrassende inzichten en oplossingen. Een typerend voorbeeld van wat er allemaal te doen is in Vitalis Residentie Petruspark

Wilt u meer informatie over wat Vitalis residentie Petruspark u nog meer te bieden heeft? Klik dan op onderstaande knop en ga direct naar de website.

© Copyright - F. Mol Communicatieadvies
SENIORENRESIDENTIES