Een vlucht meeuwen vliegen erop uit als symbool voor de vele verrassende activiteiten die in de seniorenresidenties worden georganiseerd

Serviceresidentie Nederland biedt u een actief en sociale woongemeenschap

Serviceresidentie Nederland biedt u een actief en sociale woongemeenschap. U woont in een veilig appartement en u bent verzekerd van persoonlijke zorg voor wanneer dat nodig is. Dankzij de vele nieuwe sociale contacten ervaart u een vrij en ontspannen gevoel. Geen stress, geen zorgen en niet eenzaam. U gaat uw eigen weg in de wetenschap dat u alles goed geregeld heeft.

Omringd door levendigheid

Alle residenties bevinden zich in of in de omgeving van een (middel)grote stad. U bent dus letterlijk omringd door levendigheid! Door de ideale ligging ligt de wereld aan uw voeten. Fietsen, zwemmen, golf of tennis: het kan allemaal en u vindt altijd wel iemand die met u meedoet.

Veel aandacht voor cultuur

Natuurlijk is er een breed palet aan activiteiten binnen de residenties. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waar u aan deel kunt nemen. Dat varieert van museumbezoek of een bezoek aan een concert, tot lezingen en presentaties over specifieke onderwerpen.
De residenties Petruspark in Eindhoven en Parc Imstenrade in Heerlen besteden zeer veel aandacht aan kunst en cultuur.

In Vitalis residentie Petruspark worden denktankachtige bijeenkomsten in Café Socrates georganiseerd, maar er zijn ook kaart- of filmavonden of optredens van bekende artiesten. Op het 10 jarig jubileum van Van Ommerenpark heeft bijvoorbeeld Willeke Alberti de festiviteiten opgeluisterd.

Veel bewoners zijn ook lid van clubs en verenigingen buiten de serviceresidentie waar zij wonen. Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Samen op vakantie

Niet ondenkbaar is dat u het met medebewoners zo goed kunt vinden dat u besluit om gezamenlijk op vakantie te gaan. Natuurlijk kiest u dan voor een locatie met vergelijkbare service en zorg als thuis.
Service Residentie Nederland attendeert u graag op Leuksvakanties. Op leuks70plusvakanties.nl vindt u alle informatie voor een boeiend en ontspannen verblijf in zuid Spanje

Echtpaar toast op een gezellige avond

Gezellig met vrienden of kennissen het glas heffen in het restaurant

Een verzameling kunstwerken van de Frankenstate kunst 10-daagse

Foto: Peter H. Toxopeus.
Genieten van kunst op hoog niveau.

© Copyright - F. Mol Communicatieadvies
SENIORENRESIDENTIES