Twee vogels waken over hun kuiken als symbool voor de toegewijde zorg die in de seniorenresidenties wordt geboden.

Woonzorg op maat in uw eigen woning

Het wonen in een van de aangesloten serviceresidenties verschilt niet veel met de manier waarop u nu woont. U weet zich echter verzekerd van woonzorg op maat. Alle aangesloten residenties bieden u zorg voor het geval u daar behoefte aan heeft. Un uw eigen woning.

U behoudt uw zelfstandigheid. U gaat gewoon uw eigen gang en u bepaalt wanneer u van welke services of diensten gebruikt wilt maken. En dat alles onder het motto: ‘Niets moet en alles zou moeten kunnen.’

Woonzorg die de aangesloten residenties u bieden.

U en eventueel uw kinderen zien niets liever dan dat u zolang mogelijk zelfstandig blijft wonen. De overheid stimuleert dat en ondersteunt u in die wens. Het zelfstandig wonen in een van onze serviceresidenties heeft een aantal grote voordelen in het geval u voor korte of langere tijd zorg nodig heeft.

  1. Dankzij de aanwezige ervaring wordt snel en adequaat díe zorg voor u geregeld die u nodig heeft. En dat zoveel mogelijk binnen de financiële regelingen die er vanuit overheid en de gemeente zijn en binnen de voorwaarden die verzekeraars stellen.
  2. De zorg wordt verleend door ervaren zorgmedewerkers die gewend zijn met oudere mensen te werken.
  3. De zorg die u nodig heeft wordt verleend door zorgmedewerkers die u op zijn minst al van gezicht kent. Dat is wel zo vertrouwd,

Daarnaast staan de medewerkers van Service Residentie Nederland u graag bij om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes in het woud van subsidies, landelijke en plaatselijke regelingen, wetten en wat er allemaal nog op u en ons af gaat komen. Als bewoner in een van de aangesloten residenties weet u zeker dat ook uw zorg goed geregeld is.

Een van de vele vragen die ons bereiken gaat over de situatie als een van de partner een indicatie voor een verzorgingsthuis zou krijgen. Woont u in een bij Service Residentie Nederland aangesloten residentie, dan kunt u in vrijwel alle gevallen gewoon blijven wonen. De intensieve zorg wordt in dat geval dagelijks thuis in uw eigen vertrouwde omgeving geboden.

Verpeegkundige komt langs in uw eigen woning

Zorgmedewerkers die aanvoelen wat u belangrijk vindt.

© Copyright - F. Mol Communicatieadvies
SENIORENRESIDENTIES