Algemeen is bekend dat met de vergrijzing van de nu komende babyboom generatie, het aantal ouderen in Nederland de komende jaren fors zal toenemen.

Veel ouderen zullen thuis blijven wonen. Daar is ook het ingezette overheidsbeleid op gericht. Niet verhuizen is vrijwel altijd hun wens. Voor hen met een bovenmodaal inkomen, voor wie het thuis wonen geen gewenste optie meer is biedt residentie Petruspark al 25 jaar een antwoord. Dat wil zeggen dat een woonvorm waar ingespeeld worden op wensen en behoeften van ouderen. Deze woonvorm betreft zelfstandig wonen met het Vitalis concept.
Er wordt bovengemiddelde klanttevredenheid nagestreefd. Dit betekent een hoog ambitieniveau voor managers en medewerkers om verwachtingen waar te maken en constant te werken aan verbeteringen.

Door een aantal bewoners mutaties kunnen we u nu een van onze prachtige appartementen laten zien en kunt u tevens de sfeer proeven van ons residentiele concept. Indien u belangstelling heeft kunt een afspraak maken met onze verhuurconsulente. Zij kan u rondleiden en uw vragen beantwoorden. Onze verhuurconsulente, Amanda Loosschilder, adviseur Residenties, is te bereiken op 040-220 22 44 of 06-104 19 719.
Per mail is ook mogelijk:aloosschilder@woonincplusvitalis.nl
U bent van harte welkom!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *